LEDARSKAPSUTFORSKAREN

med Jesper Silvanius

Följ med ner i ledarskapets olika djup. Lär känna ledare både i rampljuset och bakom kulisserna

Att lära sig olika ledarskapsstilar från diverse kulturer och kön berikar ledare med ett bredare perspektiv, ökad empati och flexibilitet.

Hjärtligt välkommen till podden
LEDARSKAPSUTFORSKAREN


– Där vi tillsammans utforskar världens alla hörn för att lära oss om ledarskapets många ansikten –

 

Jag Jesper Silvanius är din värd, en passionerad ledarskapsutforskare med över två decenniers erfarenhet som ledare och av ledare. I den här podden kommer jag att gräva djupt i olika personer, kulturer och samhällen för att avslöja hemligheterna bakom framstående ledarskap.

Från de skickliga generalerna inom militären som har format historiens gång till de ödmjuka stam ledarna i Papua Nya Guinea, kommer jag att undersöka hur olika ledarskapsstilar har format nationer och gemenskaper.

Jag kommer dela med mig av mina egna erfarenheter och insikter, och jag kommer att ha spännande gäster med mig – inspirerande ledare från olika delar av världen.

Jag kommer att sätta fokus på verkliga historier och utforska hur dessa ledarskapsstilar inte bara överlevt utan också trivts i olika kontexter.

– Vilka lärdomar kan vi dra från detta till våra egna ledarskapsutmaningar?
– Hur kan vi tillämpa dessa insikter för att skapa meningsfulla förändringar på arbetsplatser?

Genom djupa samtal, forskningsbaserade insikter och inspirerande berättelser kommer jag ledarskapsutforskaren vara din guide till att utforska, förstå och förhoppningsvis hjälpa dig utveckla din ledarskapsstil.

Email
Mobil

0708-151954

Adress

Solna