Fokuserat Ledarskap

Önskar du att förbättra ditt ledarskap till en ny nivå?

Fokuserat ledarskap är en ledarskapsutbildning där kärnan är att omvandla både personlig potential och affärsresultat. Det är en djupdykning i konsten att leda – inte bara andra, utan framför allt sig själv. Genom ett individuellt ledarskapsprogram tar vi på Leadership2Grow ett helhetsgrepp på ledarskapet, där du utvecklas och lär dig att navigera i alla livets situationer med självsäkerhet och klarhet.

Hur går det till?

I 1:1-sessioner med mig så utforskar vi grunden i fokuserat ledarskap. Emellan varje session läser man något eller några kapitel i kursboken samt jobbar med sin utvecklingsplan. Det handlar om mer än att bara leda andra, det handlar om att leda sig själv. Att styra sitt eget skepp i livets alla väder, att inte låta omständigheterna ta rodret. Det är en resa mot självkontroll och att utnyttja den inre friheten och potentialen som var och en av oss besitter. Vi tror att ALLA har kapaciteten att bli starkare och mer självstyrande.

Ökad motivation och höjd produktivitet

När du utvecklar ditt personliga ledarskap med oss, stärker du inte bara din förmåga att leda dig själv utan även din förmåga att leda andra. Fokuserat ledarskap hos Leadership2Grow ger dig inte bara teoretisk kunskap, utan också praktiska verktyg för att omsätta insikter i konkreta handlingar. Vi arbetar tillsammans för att skapa positiva förändringar och bestående resultat, förankrade i din unika verklighet dvs ledarskapsutbildningen kommer få DIG att utvecklas inte bara utbildas.

Med mig vid din sida, är varje 1:1-session en steg för steg-resa mot ett mer fokuserat och framgångsrikt ledarskap. Låt oss tillsammans låsa upp din fulla potential och sätta kurs mot en framtid där både du och din verksamhet blomstrar.

Innehåll i ledarskapsutbildningen

Denna ledarskapsutbildning tar dig djupt in i ledarskapets kärna och låter dig utforska viktiga delar av att vara en ledare, både i jobbet och i livet. Du får chansen att tänka igenom hur dessa delar passar in i din egen vardag. Programmet är fyllt med tolv delar fulla av kunskap. Här är några av de ämnen vi kommer gå igenom:

 • Hur du skapar en tydlig vision och starka värderingar
 • Konsten att sätta och nå mål
 • Att förstå och använda olika sorters mål
 • Attityder och beteenden som gör dig till en bättre ledare
 • Hur du håller motivationen och energin på topp
 • Att bygga upp din självkänsla, självbild och självförtroende
 • Att hantera din tid smart – livets viktigaste resurs
 • Att kommunicera bra med andra
 • Coaching – hur du hjälper andra att växa
 • Att skapa och leda team, och jobba effektivt tillsammans
 • Att hitta en bra balans mellan jobb och privatliv

Ledaskapsutbildningen fokuserar på ’lönsamhet’ och ’utveckling’ – två nyckelord som driver framgång.
Och det finns även på engelska!

Med denna ledarskapsutbildning får du verktygen du behöver för att lyfta ditt ledarskap till nästa nivå, och skapa en arbetsmiljö där både du och dina medarbetare kan trivas och växa. Ta steget idag och börja din resa mot ett mer framgångsrikt och balanserat ledarskap!

Intresseanmälan

1 + 1 =

Email
Mobil

0708-151954

Adress

Solna